Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θράκη, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012. Λίγες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα βορειοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο και στον Κορινθιακό.
ΑΤΤΙΚΗ
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

ΠΗΓΗ: meteo.gr