Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

PAUL HUEBL: ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ WHITNEY HOUSTON


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ιδιωτικός ντετέκτιβ με τον ισχυρισμό του ότι η Whitney Houston έπεσε θύμα δολοφονίας, υποστηρίζοντας ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει εμπόρους ναρκωτικών να σκοτώνουν την ντίβα.
Ο Paul Huebl λέει πως παρέδωσε υλικό στο FBI που δείχνει ότι αιτία της δολοφονίας ήταν το χρέος που είχε η σούπερ σταρ στους εμπόρους.
Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Huebl πιστεύει ότι η Χιούστον είχε γίνει στόχος από πολύ ισχυρούς εμπόρους, ναρκωτικών που έστειλαν ανθρώπους τους να συλλέξουν το τεράστιο χρέος της για τα ναρκωτικά.
Ωστόσο, ο ντετέκτιβ δήλωσε στην Daily Mail ότι δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ότι η Χιούστον δολοφονήθηκε και πως μόνο το υλικό που συνέλεξε μπορεί να υποδείξει προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως είπε, η σταρ μία μέρα πριν από τον θάνατό της παρέλαβε μία ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιό της και ακούγεται να λέει "τα βαρέθηκα αυτά τα σ ... ά»
.Ο ντετέκτιβ σημειώνει ότι οι έμποροι ναρκωτικών παρενοχλούσαν και στο παρελθόν την Χιούστον, προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα που χρωστούσε.
Ο Huebl λέει πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες που επανειλημμένα επισκέπτονταν το δωμάτιο της Χιούστον και τη συνόδευαν παντού.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι αυτοί οι δύο είναι οι άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό της και τη δολοφόνησαν και δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα της επίσημης έρευνας, ότι ο θάνατος της σταρ ήταν ατύχημα, λέγοντας πως τα σημάδια στο σώμα της αποδεικνύουν ότι επήλθαν από μάχη ενώ αμυνόταν για τη ζωή της και πως το δωμάτιό της λεηλατήθηκε, υποδεικνύοντας ότι ακολούθησε βίαιος καυγάς.

ΠΗΓΗ: newpost.gr