Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012. Το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ενώ το βράδυ ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγες βροχές στο Βόρειο Ιόνιο.Η θερμοκρασία, σε περαιτέρω άνοδο, θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 1 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 5 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι κατά τόπους στο Αιγαίο σε ισχυρούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στον Κορινθιακό.

ΑΤΤΙΚΗ


Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους νότιοι σχεδόν μέτριοι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

ΠΗΓΗ: meteo.gr