Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MASTER CHEF 2.


Μετά από αναμονή ενός ολόκληρου χρόνου, το MasterChef 2 με παρουσιάστρια την Μαίρη Συνατσάκη έκανε την πρεμιέρα του στις 22,00 της Δευτέρας (24/12) στο MEGA.



Μια κάπως άβολη στιγμή ήρθε ήδη με το ξεκίνημα, αφού το επεισόδιο άρχισε με έναν πρόλογο της Μαίρης, ο οποίος είχε μαγνητοσκοπηθεί έναν χρόνο πριν. Κάνοντας λοιπόν μια συνοπτική ανασκόπηση του τι έγινε στο πρώτο MasterChef, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Άκη Πετρετζίκη ως τον περσινό νικητή του show, ενώ βρισκόμαστε ήδη δύο σεζόν μετά τον τελικό του παρθενικού MasterChef


Κατά τα λοιπά, οι σεφ-κριτές Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος και Λευτέρης Λαζάρου πήραν ξανά τις θέσεις τους, καλωσορίζοντας τους 50 επίδοξους σεφ. Με το καλημέρα, βέβαια, ήρθε και η πρώτη διαδικασία αποχώρησης, όταν 12 από τους 50 διαγωνιζόμενους κλήθηκαν να φτιάξουν το καλύτερο τιραμισού της ζωής τους και να εντυπωσιάσουν τους κριτές.
Δυστυχώς, οι 6 από αυτούς δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά με τους υπόλοιπους και αποχαιρέτησαν το MasterChef 2 από το πρώτο επεισόδιο. Κάπου εδώ είναι που λέμε το "δεν πειράζει, μετράει η συμμετοχή"?